De Olympische Spelen zijn nog maar net voorbij en de Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum bereid zich al op een nieuw seizoen voor. Olympische gymnastiek is een veeleisende en moeilijk sport en vraagt uiteraard bekwame trainers.

Voor de opleiding van talenten Artistieke Gymnastiek (AGD) heeft Corpus Sanum een Roemeense toptrainster binnen gehaald. We stellen haar graag even voor.
 
Haar naam is Larisa Apostol en ze is net 25 jaar. Sinds 30 juni van dit jaar mag ze zich Mevrouw Van Tendeloo noemen, want toen trouwde zij in het Roemeense Tîrgoviste  met Mike. Ze is begonnen op haar 6 jaar en was 10 jaar lid van de nationale team van Roemenië en trainde in Deva Roemenië. Gymnastiek is haar leven en passie en ze krijgt bij Corpus Sanum de kans om die passie op de gymnasten van de AGD-ploeg over te brengen. Natuurlijk hoopt ze samen met de andere coaches, Michelle De Haes en Rudi Pihay, resultaten te halen. Larisa is bij Corpus Sanum al begonnen in mei en voelt zich al helemaal thuis in Herentals.
 
De wedstrijdgroepen zijn al begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De recreatieve Turn- en dansgroepen starten in de 2de week van september. Trainingsplaats van Corpus Sanum is het stedelijk sportcomplex Vossenberg, Markgravenstraat te Herentals. Er is ook een onderafdeling in Morkhoven. Voor al wie Olympische dromen heeft zijn er in de maand september talententesten voor selectie in de wedstrijdgroepen. Deze testen zijn enkel toegankelijk voor eigen leden. Eerst aansluiten bij de recreatieve groepen is dus een verplichting.
 
 
Foto: Mevr. Larisa Van Tendeloo-Apostol.